Centrala hotell i London

Om du ska resa till London och önskar att se och uppleva så mycket som möjligt men inte har mycket tid till ditt förfogande så är det smartaste du kan göra att bo på ett centralt hotell i London, där du har nära till de många sevärdheterna såsom Big Ben och London Eye.

Rent generellt så kostar centrala hotell i London lite mer än hotell som ligger utanför stadskärnan, men å andra sidan så slipper du slipper slösa dyrbar tid på att ta dig runt från ett ställe till ett annat och kan istället ägna mer tid åt din semester och att göra vad du vill. Något som du kan ha i åtanke då du jämför hotell är att hotellrum i London är något dyrare än motsvarande i Sverige.

Det finns ett stort utbud på centrala hotell i London, och det är bara din smak och din plånbok som sätter gränserna. Önskar du lyxa till det och bo finare såfinns t.ex. The Savoy, A Fairmont Managed Hotel som är ett av Londons mestkända hotell och har en fantastisk utsikt över Themsen. Det finns också många medelklasshotell att välja mellan som ligger i centrum, t.ex. Blair Victoria & Tudor Inn Hotell och det familjevänliga hotellet Novotel London Waterloo. Om du önskar få mera pengar över till nöjen och inte är så noga med standarden på ditt boende så finns det också flera alternativ på centrala hotell i London som passar en mindre budget, som t.ex. Wellington Hotel som ligger i närheten av Westminster Cathedral och Big Ben.