Hitta billiga hotell i London

London är en stad med ca 8 miljoner invånare och i Londons storstadsområde bor ca 13 000 människor. Denna världsmetropol lockar årligen miljontals med turister från hela världen och det är inte konstigt med tanke på den rika historian, de många sevärdheterna och det kända nöjeslivet som staden har.

Att hitta billiga hotell i London är inte svårt med tanke på att det finns omkring 100 000 hotellrum i staden, men det kräver lite efterforskning. Priserna på hotellrum i London är generellt lite dyrare än i Sverige. Priserna på hotell varierar beroende på säsong, standard på hotellet och i vilket område det ligger. Londons kommunala trafik är välutvecklad och om hotellet ligger nära en livligt trafikerad tåg- eller metrostation så kan ett alternativ om du vill hitta billiga hotell i London även vara att kika på hotell som ligger lite utanför själva stadskärnan.

Om du vill hitta billiga hotell i London så finns det många centrala och prisvärda tre-stjärniga hotell att välja mellan som t.ex. hotell London St Giles som är beläget bara 50 meter ifrån den kända shoppinggatan Oxford Street, eller hotell London Strand Palace som ligger mitt i smeten på gångavstånd från de flesta sevärdheterna. För att försäkra dig om att du får bo på ett hotell som passar just din smak och plånbok så kan det löna sig att göra efterforskningar och boka ditt hotellet i rimlig tid innan din resa, för under högsäsongen är de populäraste och billigaste hotellen ofta fullbokade.

Reseguiden LondonPortalen.se har en sektion för billiga hotell. Där kan du läsa om billiga hotell i London, men även söka efter lediga rum för din resa till staden.