Välkommen till Hotell London

Denna blogg om hotell London har nu startat. Syftet med bloggen är att vara informationsrik källa för de som letar efter hotell i London. Information med tips och fakta som du kanske inte annars skulle snappat upp genom andra hemsidor och bloggar.

Jag kommer gå igenom billiga hotell i London, hur du hittar dem och vilken standard du kan förvänta dig på hotellrummen. Även ett mellanklasshotell och ett lyxigt hotell kan vara billigt relativt till motsvarande hotell med samma standard och jag kommer även gå in på hur du hittar dessa prisvärda ädelstenar till hotell. Oavsett om du har en stor budget eller en liten budget så är det inte fel att vilja få ut så mycket som möjligt av din vistelse i London.

Hotell i London har överlag sämre standard än hotell i Sverige och är man ute efter ”normal” hotellstandard ska man sikta snäppet högre. Jag kommer även ta upp och nämna några populära alternativ som ligger både centralt och i anknytning till centrum.

Lyxiga hotell i London är också någonting jag kommer ta upp, men jag tror bara jag kommer röra vid ämnet snabbt. Men vi får se, det är kul att blogga om lyxiga saker och lyxiga hotell är inget undantag där.